M

Tel: 085-48 94 055

© Sarah Abraham Huren | Reclamebureau Den Helder

Vragen over de bezorging

Nieuwsgierig naar onze bezorgservice? Wat de bezorgtijd is en waar het wordt afgeleverd?

Wanneer worden de gehuurde materialen geleverd?

Wij bezorgen al onze poppen een dag voor gebruik en halen deze de dag na gebruik weer bij u op. Bij gebruik in het weekend worden de materialen vrijdags geleverd en maandags weer opgehaald. U betaalt natuurlijk alleen voor de dag dat u de pop gebruikt. Onze poppen worden door onze eigen chauffeurs geleverd en weer opgehaald. U hoeft dus zelf de deur hier niet voor uit.

Omdat u graag wilt dat het een verrassing blijft voor de jarige, kunt u ook een ander afleveradres opgeven (bijvoorbeeld bij de buren of bij u op het werk). De pop wordt geleverd in een transporttas, dus u kunt deze eenvoudig vervoeren naar de gebruikersplaats.

 

Wat zijn de transportkosten?

Alle poppen worden gratis (door onze eigen chauffeurs) bij u bezorgd en weer opgehaald. Deze gratis transportservice geldt alleen voor levering in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

De gratis bezorging geldt niet voor de Wadden- en Zuid-Hollandse eilanden.

 

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

De dag voor levering ontvangt u van ons een richttijd, na gebruik sturen wij u een richttijd voor het weer ophalen van de pop. Ook kunt u bij ons een mobiel telefoonnummer achterlaten, onze chauffeur kan dan altijd nog even contact met u opnemen. Omdat wij het transport van de opblaasfiguren zelf doen, hoeft u dus nooit bang te zijn dat de pop niet op tijd bij u afgeleverd wordt!

BESTELLIJST