M

Tel: 085-48 94 055

┬ę Sarah Abraham Huren | Reclamebureau Den Helder

Vragen over betalingen

We informeren u graag over onze prijzen, welke betalingsmogelijkheden wij hanteren en over onze kosten die in rekening worden gebracht.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op onze productpagina zijn inclusief BTW en inclusief bezorg/ophaal service.

 

Betaalmethodes

Een Sarah en Abraham huren kan via een aantal betaalmethoden. U kunt een betaalwijze kiezen die u het beste uitkomt. Bij al deze methoden is uw veiligheid gegarandeerd.

U kunt ervoor kiezen om online te betalen met iDeal. Het is ook mogelijk om te pinnen of contant te betalen bij onze chaffeurs. U kunt er ook voor kiezen om het gewenste bedrag over te schrijven. Bij overschrijven dient u ervoor te zorgen dat het totaalbedrag voor de afgesproken afleverdag bij ons op de rekening staat.

 

iDEAL

iDEAL staat voor veilig en gemakkelijk betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven (dus snelle levering) en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw order direct kan worden behandeld. Het gebruik van iDEAL is geheel gratis.

 

Overschrijven

U betaalt de ingehuurde materialen vooruit per bank. U dient er dan wel voor te zorgen dat het totaalbedrag voor de afgesproken afleverdag bij ons op de rekening staat. U kunt het bedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL13RABO0330679805 t.n.v. Allin Verhuur.

 

Betalen bij aflevering

U kunt contant of met pin betalen bij onze chauffeur.

BESTELLIJST