Gratis bezorgd in 

Noord-/ Zuid Holland

Utrecht

Flevoland

Winkelwagen 0 items

Welke betaalmethodes zijn er?

Betaalmethodes

Een Sarah en Abraham huren kan via een aantal betaalmethoden. U kunt een betaalwijze kiezen die u het beste uitkomt. Bij al deze methoden is uw veiligheid gegarandeerd.


U kunt ervoor kiezen om online te betalen met iDeal. Het is ook mogelijk om contant te betalen bij onze chaffeurs. Let er hierbij wel even op dat u niet kunt pinnen. U kunt er ook voor kiezen om het gewenste bedrag over te schrijven of per factuur te betalen. Bij overschrijven dient u ervoor te zorgen dat het totaalbedrag voor de afgesproken afleverdag bij ons op de rekening staat.

 

iDEAL

iDEAL staat voor veilig en gemakkelijk betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven (dus snelle levering) en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw order direct kan worden behandeld. Het gebruik van iDEAL is geheel gratis.

 

Creditcard

Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel.

  • Online betalen werkt als volgt: u vult slechts het creditcard-nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site.
  • U hoeft u niet te registreren om online een betaling te kunnen doen.

 

Overschrijven

U betaalt de ingehuurde materialen vooruit per bank. U dient er dan wel voor te zorgen dat het totaalbedrag voor de afgesproken afleverdag bij ons op de rekening staat.

 

Op factuur

U kunt uw factuur via een creditcard, een handmatige overschrijving of automatische incasso betalen.

 

Betalen bij aflevering

U kunt contant betalen bij aflevering. Achteraf betalen, bijvoorbeeld ná de huurperiode, is niet mogelijk.

Last Updated: 15 feb. 2012 13:31:18